Journalism, marketing and PR

Creative Voice

Art of communication

Биди промената која сакаш да ја видиш
Живееме во свет кој се бори со огромни еколошки предизвици, и во време кога поговорката „биди промената која сакаш да ја видиш“ никогаш не била порелевантна.
Прочитај повеќе
„Порака Неготино“ – многу повеќе од само порака
Некаде имам прочитано дека уметноста е храброст. Размислувајќи на оваа тема, стотици прашања се отвараа.
Прочитај повеќе
Македонски Брод – Борец кој не признава безнадежност
„Малите места се вистинскиот дијамант на една земја“, ќе рече во една прилика непознат патеписец.
Прочитај повеќе
Previous
Next

Рекоа за

нас

Соработката со Creative Voice беше ново и изненадувачки добро искуство за мене и мојата компанија.

Сандра Наумоска

Дипломиран Економист

Секогаш навремена достава за побараниот ПР. Креативни и без грешка. Задоволство е да се соработува со Creative Voice.

Вангел Милевски

Маркетинг специјалист

Професионален тим, секогаш точни и прецизни. Не се сомневам дека ќе бидете одлични – ниту очекувам ништо помалку. 

Анита Петровска Рајковиќ

Новинар и уредник