Кои сме ние?

Искусни и истакнати професионалци од областа на новинарството, ПР и маркетинг, признаени на домашната и меѓународната сцена, со изреализирани низа релевантни истражувачки стории и проекти.

Ние сме гладни за вашиот успех.

Ние сакаме да ја преводиме промената – а не само да реагираме. Со нашите стории ќе се стремиме да привлечеме разновидна публика којашто ќе се охрабри да реагира на сето она што не функционира во нашето општество и самата да направи промена, наместо да сонува за неа.

Веруваме во инклузивно владеење, каде што сите луѓе имаат удел и значење, а нашите стории се само една алатка за да се постигне ова бидејќи најдоброто новинарство е она кое промовира јавна одговорност на моќните и придонесува за добро информирано граѓанско општество.

НИЕ НЕ СМЕ СРЕЌНИ СО НАШАТА РАБОТА сè додека не сте вие. НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ.

Запознајте се со нашиот тим

Дипломиран новинар и сертифициран медиа тренер

Дипломиран новинар и сертифициран маркетинг специјалист

Новинар и инструктор по ораторски вештини

Нашата мисија

Веруваме дека новинарството е од клучно значење за развојот на демократијата во земјите од Западниот Балкан и пошироко.

Посветени сме кон создавањето на независно и истражувачко новинарство што ќе му служи на јавниот интерес, поттикне одговорност и транспарентност од страна на институциите, и придонесе за критичко размислување и оформување на дебата околу многуте предизвици во нашето општество.

Како професионални новинари, нашата цел е да го промовираме и развиваме одговорно новинарство кое исто така ќе понуди одговор на предизвиците и опасностите кои произлегуваат од несовесното работење на политичките, деловните и криминалните структури на моќ.

Creative Voice е вашето едноставно решение за ПР, маркетинг и новинарство.

0
Завршени проекти
0
Задоволни клиенти
0
Сертификати
0
Вработени

Навистина преставуваше огромно задоволсто да се соработува со вакви креативни умови. Се е лесно со помош од врни професионалци. Такви се и сите од тимот на Creative Voice. Ви благодарм.

Вангел Милевски